Bemutatkozás

A MUMGÉP Kft földútjavításhoz, makadámút javításhoz, kisebb terhelésű felületzárt útalap rehabilitációjához, anyagterítéshez, hó eltakarításhoz gyárt könnyen kezelhető, hosszú élettartamú munkagépeket. A géprendszer elemeit a függesztett és vontatott gréderek, kőtörő gépek, lapvibrátorok alkotják. Főbb partnereink a mezőgazdasági termelőcégek, erdészetek, önkormányzatok, kommunális vállalatok, vízügyek és nemezti parkok. Értékesítési területünk a Kárpát-medence. Hisszük azt, hogy technológiai rendszerünkkel nagyobb teret nyer az alternatív, költséghatékony és környezetbarát útépítés!

Cégünk saját terméke a MAGNUS középmély és mélylazító család, továbbá gyártunk rakodógépekre gabona- és földkanalakat, Big Bag kereteket, valamint vállalunk egyéb fémipari bérmunkákat.

Nálunk egyedülálló módon gépeinket személyre szabottan is megrendelheti, azaz egyedi géptervezést is vállalunk bizonyos kereteken belül.

A gréderek működési elve

A traktor hidraulikáját gréderezés közben úszóban üzemeltetjük. Az úszó üzemmód, és a hátsó támasztókerekek – amelyek megadják a simítólap fogásmélységét és minden esetben a lap háta mögött az elsimított felületen futnak – biztosítják azt, hogy a munkagép nem veszi át a traktor kátyús, egyenetlen útfelület által keltett mozgását, ezáltal a vonólapokkal és bizonyos adapter gréderekkel szemben egyenletes útfelületet készítenek. Ez az ún. automatikus talajkövetés elve.

MUMGÉP grédereinkkel minden olyan munkafázist elvégezhet, amiket az önjáró gréderekkel, viszont ár-érték arányban nem kérdéses a döntés!